Frequently Asked Questions

Geregistreerde kassa?

Cassys R beschikt over een registratie en kan gekoppeld worden aan de FDM (Fiscal Data Module). De software kan echter ook als niet geregistreerde kassa werken. Bedrijven die niet genoodzaakt zijn met een FDM te werken kunnen ook met ons product overweg. Eens de kassa gekoppeld werd aan een FDM is er geen weg terug. Dan blijft ze geregistreerd.

Kan ik het product als demo downloaden?

Ja. Het product kan voor demonstratie doeleinden gedownload en geïnstalleerd worden. De software koppelt dan automatisch op een database op het internet waarin reeds een aantal producten ingevoegd worden. De toegangscode is "11".
Opgelet. Gezien het een algemene demo is, kunnen meerdere gebruikers tegelijk op de kassa bezig zijn.

Kan ik een demonstratie van de software bijwonen?

Er worden geen algemene demonstratie gegeven. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een demonstratie. Wij komen ok graag bij U ter plaatse voor deze demonstratie.

Hoe kunnen mijn klanten de selforder installeren?

De app voor de Handheld en de Selforder is beschikbaar op de google play store en op I-tunes.
Er is slechts 1 app. Standaard is elke app in selforder modus. Dus geschikt voor uw klanten. Via de configuratie van w kassa systeem kunnen deze app bijkomende functies krijgen waardoor ze als handheld kunnen gebruik worden.

Hoeveel handheld toestellen mag ik gebruiken?

Er is geen beperking op het aantal handheld toestellen dat U kunt gebruiken. Standaard staat de het maximum toestellen op 5. Dit is enkel om geen overzicht te verliezen van het aantal handheld toestellen in omloop. Op eenvoudige vraag kan dit aantal verhoogd worden. U bepaald zelf hoeveel handheld tostellen U nodig acht. Deze configuratie kunt U zelf aanpassen in uw kassa systeem.

Hoe werkt de selforde eigenlijk?

Met de selforder app kan een klant bestellingen doorgeven aan het kassa systeem voor zijn eigen tafel. Daarvoor moet deze klant over een QR-code beschikken die aan de tafel kan gekoppeld worden. Door deze QR-code in te lezen weet de app welke kaart hij moet downloaden en kan hij bestellingen doorgeven naar het correcte kassa systeem. Nadat de QR-code gebruikt werd wordt deze ongeldig gemaakt bij het afrekenen van de tafel. Op die manier kan geen misbruik gemaakt worden. Om de selforder te laten werken is internet nodig. Dit kan met een te breschikking gestelde wifi in uw zaak, maar ook via internet toegang van de prodviders (G3/G4 etc...).
U hebt geen configuratie.